Galatasaray ile Görüşmelerde Olan Manchester United Orta Saha Oyuncusu: Kulüp Direktörü Açıkladı – Türk Futbolu

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hatipoğlu’na göre, Manchester United’ın orta saha oyuncusu Scott McTominay ile görüşmeler devam ediyor. Ancak, Aslanların United’ın değerlemesini karşılayacak mali gücü belirsizliğini koruyor.

Hatipoğlu, “McTominay’in transfer ücreti üzerinde görüşmeler yapılıyor,” dedi. “Pierre-Emile Hojbjerg iyi bir oyuncu, birçok kulübün ilgisi var, tüm seçenekleri görmek istiyor.
“Sağ bek ve orta saha transferleri için tek haneli rakamlardan söz edilmiyor. Ancak, sağ bek için €10 milyondan az bir bütçe ayırdık.
“Guela Doue [Rennes’in sağ beki] hakkında olumsuz bir durum yok. McTominay ve Doue için görüşmeler sürüyor. Wan-Bissaka bizim önceliğimiz değil.”

Ancak, Türk tarafının oyuncunun değerlemesine yaklaşacak finansal güce sahip olup olmadığı, henüz belirsizliğini koruyor.
Geçen yıl, West Ham’dan gelen £30 milyonluk bir teklifi reddeden United, McTominay’in daha fazla oynama şansı için bir hamle yapmaya açık olduğu bildirildi.
Geçmişte, Everton, Fulham ve Newcastle United da McTominay ile bağlantılı hale geldi.
Geçen sezon menajer Erik ten Hag yönetiminde United için kritik bir oyuncu haline gelen McTominay, diğer orta saha oyuncularının sakatlıkları nedeniyle 43 maça çıktı.
Yeni katılımcılar önümüzdeki günlerde gelirken, Manchester United McTominay’in planlarında kalıp kalmayacağına veya orta saha oyuncusu için daha fazla teklifi göz önünde bulundurup bulundurmayacağına karar vermek zorunda kalacak.
Geçen sezon Süper Lig şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde United’a karşı dört puan aldı.
Aslanlar, bu sezon da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekler.