Galatasaray chief CONFIRMS Turkish champions are chasing two Premier League stars including Man Utd ace... - The US Sun

Galatasaray Başkanı, Türkiye şampiyonlarının Man Utd yıldızı da dahil olmak üzere iki Premier Lig yıldızını transfer etme peşinde olduğunu ONAYLADI!

Galatasaray’ın başkan yardımcısı, Manchester United yıldızı Scott McTominay ve Tottenham oyuncusu Pierre-Emile Hojbjerg’i transfer etme konusunda ilgilendiklerini açıkladı. 27 yaşındaki McTominay, 2017’de akademiden çıkarak Man Utd’de 250’den fazla maça çıktı. Ancak, geçen sezon yalnızca 18 Premier Lig maçında forma giydi ve kontratının son 12 ayına girdi. Diğer yandan, 28 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu Hojbjerg, Tottenham’da dört yıl geçirdi ancak yeni teknik direktör Ange Postecoglou döneminde yedek kaldı.

Fenerbahçe’nin Jose Mourinho’nun takımının eski menajeri ile ilgili söylentiler devam ederken, Galatasaray’ın başkan yardımcısı İbrahim Hatipoğlu her iki oyuncuya da ilgi duyduklarını doğruladı. CNN Türk’e konuşan Hatipoğlu, “Premier Lig ve Manchester United’dan bir oyuncuya ilgi duyuyoruz. Bu yüksek maliyetin doğal bir sonucu.” dedi. “Transfer ücreti hakkında görüşmeler var. Bizim için toplam maliyet, transfer ücretleri ve oyuncu alacakları (maaş) karar aşamasında önemli.”

Haber Sarı Kırmızı’ya konuşan Hatipoğlu, “McTominay’in transferi üzerine görüşmeler devam ediyor. Pierre-Emile Hojbjerg iyi bir oyuncu, birçok talibi var ve tüm seçenekleri görmek istiyor.” diye ekledi.

Geçen sezon 102 puanla Türk liginde şampiyon olan Galatasaray, ikinci senesinde üst üste zafer elde ederek 99 puanlı Fenerbahçe’yi geçti. Tüm bu transfer spekülasyonları ve kulüp başkan yardımcısının açıklamalarıyla, Galatasaray’ın yeni sezon hedefleri ve transfer çalışmaları futbol severler tarafından merakla bekleniyor. Man Utd ve Tottenham gibi büyük İngiliz kulüplerinden oyuncu transfer etme yolunda atılan bu adımlar, Galatasaray’ın rekabet gücünü artırma ve güçlü bir kadro oluşturma hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Önümüzdeki günlerde transfer süreçleri ve oyuncu tercihleri konusunda kulüp yetkililerinin verecekleri kararlar, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırmaya devam edecek.