Türkücü Emine Şahin: Dilerse düet yapabiliriz - CNN TÜRK

Emine Şahin’den Çarpıcı Açıklama: İsteyenle Düet Yaparım

Dünya çapında ünlü rapçi Eminem’in Spotify hesabına Karadenizli bir şarkıcı olan Emine Şahin’in şarkısı yüklendiği gizemli bir şekilde ortaya çıktı. Emine Şahin, yaşananları CNN TÜRK canlı yayınında izleyicilerle paylaştı. Bu olayın odak noktasındaki isim olan Emine Şahin, yaşadığı durum karşısında çok onurlandığını belirtti. “Spotify’da paylaşılmış olan bu durum, gerçekten isim benzerliğimizden kaynaklanıyor. İsmim ve Eminem’in ismi birbirine benzediği için böyle bir durum yaşandı. 2 gün önce sürpriz bir biçimde yükseliş yaşanınca çok şaşırdım. Beğenip paylaşmış olduğunu düşündüm. İzlenim kitlesi de çok arttı” dedi.

Emine Şahin, yaşadığı durum karşısında memnuniyetini dile getirdi ve “Reklamın iyisi kötüsü olmaz, benim de yıllar öncesinden çalışmalarım var” şeklinde konuştu. Ayrıca Emine Şahin’in dünya çapında ünlü rapçi Eminem’e bir mesajı vardı: “Eminem’e buradan sesleniyorum. Ben Türk Eminem olarak, kendisi yabancı Eminem olarak bir düet yapabiliriz. Çocukluğumdan beri hayranıyım kendisinin.”

Emine Şahin’in bu çıkışının ardından sosyal medyada da olay büyük ilgi gördü. Birçok kişi Emine Şahin’in yaşadığı ilginç durum karşısında şaşkınlıklarını dile getirdi. Aynı zamanda Emine Şahin’in teklifi de büyük beğeni topladı. Eminem’in bu teklife nasıl yanıt vereceği de merak konusu oldu.

Sonuç olarak, dünya genelinde tanınan bir ismin Spotify hesabına Karadenizli bir şarkıcının şarkısının yüklenmesi ilginç bir durum oluşturdu. Emine Şahin ise yaşadığı bu olay karşısında oldukça sevinçli ve memnun bir tavır sergiledi. Eminem’e düet teklifinde bulunmasıyla da dikkat çeken Emine Şahin, bu olayla adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Okuyucularımızın da bu olay hakkındaki düşünceleri merak ediliyor.