Cosmetologist performs anti-aging procedures injections hyaluronic acid into scalp, hair growth prevention hair loss man

Dr. Cinik: Dünya çapından müşterileri cezbeden ışıltılı bir ünle İstanbul’da bulunan saç nakli kliniği – Luxury Lifestyle Magazine

Saç dökülmesi ve erkek tipi kellik, birçok erkeğin yaşlanırken karşılaştığı sorunlardır ve özgüven üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. İngiltere’de, yaklaşık olarak erkeklerin %40’ı 35 yaşına gelindiğinde bu sorunla karşılaşmaktadır ve bu oran 50 yaşına gelindiğinde %50’ye yükselmekte ve 60 yaşına gelindiğinde ise erkeklerin %66’sından fazlası anlamlı düzeyde saç kaybı ile baş etmektedir.

Genetik yatkınlık, hormonal değişiklikler ve yaşam tarzı etkileri, erkek tipi kellik yani androjenetik alopesi olarak bilinen durumun en yaygın nedenlerindendir ve bu durumun büyük bir kısmı kaçınılmazdır. Ancak şükür ki, artık erkeklerin yaşamak zorunda kalmadığı bir durum haline gelmiştir.

Eski saç nakli prosedürlerinin sonuçları konusunda eksiklikler bulunsa da, bilim ve teknolojideki ilerlemeler o zamandan beri dramatik bir şekilde değişmiş, son dönemdeki yeniliklerle tam bir saç başına eski ihtişamına kavuşturulması mümkün hale gelmiştir.

Birçok klinik bu tedaviyi sunsa da, Türkiye, deneyimli profesyonelleri, lüks klinikleri ve uygun fiyatları ile saç nakli paketleri için ülkeye özellikle bu tedavi için tıbbi turizmde patlama yaşanmasına yol açan güçlü bir ün kazanmıştır.

Dünya standartlarında uzmanlık ve kimlik bilgileri

Kliniğin kurucusu Dr. Cinik, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup kariyerini estetik tıpta özellikle saç restorasyonuna adamıştır. Kliniğin en istisnai sonuçları tutarlı bir şekilde sunmasını sağlamak için sürekli olarak öğrenmeye ve gelişmeye öncelik vermektedir ve saç nakli teknolojisindeki son gelişmeleri takip ederek hastalarına her zaman mümkün olan en etkili ve modern tedavileri sunmaktadır.

İleri teknikler

Kliniğinde, her hastanın kendi zorlukları ve benzersiz ihtiyaçları vardır ve bu nedenle bir dizi saç nakli tekniği sunulmaktadır. Başlıca sunulan iki yöntem Foliküler Ünite Ekstraksiyonu (FUE) ve Doğrudan Saç İmplantasyonu (DHI)’dur.

FUE tekniği, genellikle arkadan devralınan tek tek saç foliküllerinin alınmasını ve seyrek veya kellik bölgelere yerleştirilmesini içerir. İyileşme sürecinde sadece kısa bir süre gerektiren minimal invaziv bir teknik olan, popüler bir seçenektir ve lineer iz bırakmaz.

Ancak bazıları istenen sonuçları elde etmek için DHI tekniğini tercih edebilir. FUE’nin daha gelişmiş bir versiyonu olan bu teknikte, önceden kesik açmadan saç foliküllerini doğrudan kafa derisine yerleştirmek için özel bir araç kullanılmaktadır.

Klinikteki tıbbi ekip, Hastane. Dr. Emrah Cinik liderliğinde, süreç boyunca yüksek hijyen standartlarını ve hasta bakımını koruma konusunda kendini adamıştır, bu da deneyimi başından sonuna kadar mümkün olduğunca stresiz hale getirir.

Kapsamlı hasta bakımı

Kliniğin sunduğu keskin kenarlı tedaviler, elbette Dr. Cinik’in saç restorasyon tedavisi arayan erkekler arasında popüler olmasının major nedenlerinden biri olmakla birlikte, bu tedavilerin sunulması kadar zorunlu olan teslimatın da önemli olduğu Dr. Cinik tarafından anlaşılmaktadır. Hastalar, ilk muayeneye kadar olan süreçten başlayarak kapsamlı hasta bakımı ve lüks bir deneyim yaşarlar.

Uzmanlarımız size en iyi hizmeti sunmak üzere burada sizi beklemektedir. Saç dökülmesinin bir sonucu olan kelleşme, görünüşünüzü olumsuz etkileyebilir. Her yaş grubundan insanlarımız için mükemmel bir saç nakli hizmeti sunmaktayız.

Sonuç olarak, erken saç dökülmesi veya ileri kelleşme ile karşı karşıya kalmış olsanız da, saç nakli prosedürü göz önünde bulundurulması gereken bir çözümdür ve Dr. Cinik ve ekibi etkili, doğal görünümlü sonuçlar sunar ki bu da size sadece saç değil, özgüven kazandırır. Eğer Türkiye’nin en canlı şehrindeki tedavinizi güneşli bir mola ile birleştirmek istiyorsanız, daha fazla aramanıza gerek yok.