Doğa Koleji'nden öğrenci ve veliler için YKS - LGS seminerleri

Doğa Koleji öğrenci ve velilerine YKS ve LGS seminerleri düzenliyor

İstanbul merkezli Doğa Koleji, öğrencilerini YKS ve LGS sınavlarına hazırlamak için düzenlediği hazırlık programları ve seminerlerle dikkat çekiyor. Öğrenci ve velileri, alanında uzman isimlerle buluşturan Doğa Koleji, 22 Şubat’ta Gazeteci ve Eğitim Yazarı Pervin Kaplan tarafından verilecek ‘YKS Sistemi ve Başarı: Bölüm ve Üniversite Seçimi ve İpuçları’ adlı seminere davet ediyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yüz yüze gerçekleşecek olan bu seminer, tüm Doğa Koleji Kampüslerinden çevrim içi olarak da izlenebilecek.

Pervin Kaplan, 28 Şubat’ta ise LGS öğrencileri için Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü’nde ‘Adım Adım LGS: Hedef, Başarı ve Doğru Tercih’ adlı seminerde öğrencilerle buluşacak. Aynı tarihte Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsü’nde ise ‘LGS’de Öğrenci Motivasyonu ve Doğru Tercih’ konulu seminer veliler için düzenlenecek. Doğa Koleji LGS Veli Semineri, tüm 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin ebeveynlerine açık olacak.

Yüz yüze ve çevrim içi gerçekleşecek bu seminerlere katılım kontenjanlarla sınırlı. Doğa Koleji velisi olmayan katılımcılar, başvurularını https://www.dogakoleji.k12.tr/basvurular/lgs-semineri adresinden yapabilirler.

Doğa Koleji’nin düzenlediği bu seminerler, öğrencilerin sınavlara daha iyi hazırlanmalarını ve başarılı bir gelecek için doğru tercihler yapmalarını sağlayacak nitelikte. Geleceğin liderleri olan gençler, alanında uzman isimlerden aldıkları destek ve bilgiyle kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Veliler ise çocuklarının eğitim hayatında nasıl destek olabileceklerini ve doğru tercihler konusunda rehberlik alacaklar.

Doğa Koleji, eğitimdeki yenilikçi yaklaşımı ve kaliteli eğitim anlayışıyla öğrenci ve velilerine destek olmaya devam ediyor. Sınava hazırlanan öğrenciler için düzenlediği seminerlerle bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak onların motivasyonunu arttırıyor. Velilerin de katılımına açık olan bu seminerler, eğitim sürecine dair önemli ipuçları sunarak aileleri de bilinçlendiriyor.

Doğa Koleji’nin öğrencileri ve velileri bir araya getiren bu seminerleri, başarı ve motivasyon odaklı olduğu kadar doğru tercihlerin önemini vurguluyor. Öğrencilerin akademik hayatlarında başarılı olmaları ve hayallerine ulaşabilmeleri için gereken desteği sağlayan Doğa Koleji, eğitimdeki lider konumunu her geçen gün daha da pekiştiriyor.