8 Things to Know About Colt Prattes, Dirty Dancing's new Johnny Castle - SheKnows

Dirty Dancing’ın yeni Johnny Castle’ı Colt Prattes hakkında bilmeniz gereken 8 şey – SheKnows

80’ler ve 90’ların yeniden canlandırılması ve yeniden yapımları hakkında art arda gelen projelere karşı karışık duygular yaşadığımızı kabul etmeliyiz. Geçen birkaç yıl boyunca üst üste gelen bu projeler arasında Dirty Dancing’in ABC tarafından yeniden yapılacağı duyurulunca pek iyi bir fikir gibi gelmedi. Gerçeği söylemek gerekirse: Kimse Patrick Swayze’nin yerine geçemez ve ABC’nin Swayze’nin Johnny Castle rolünde seçtiği Colt Prattes’in, Swayze’nin büyük dans ayakkabılarını doldurması gerekiyor.

Ancak Prattes hakkında öğrendikçe, sevgili Johnny’yi canlandırma yeteneğine olan güvenimiz artıyor. Ve yeni çıkan tanıtım afişini gördünüz mü? Tam anlamıyla geçmişte muazzam bir dalga.

İşte Prattes’in nitelikleri ve onun hakkında duymamış olabileceğiniz bazı eğlenceli gerçekler:

1. Dirty Dancing’ı bizim kadar çok seviyor
“Çocukluğumda bu filmi neredeyse her hafta sonu izledim” Prattes, Instagram’da Dirty Dancing hakkında yazdı. “Beni dans etmeye teşvik etti ve hala her gördüğümde beni ilham veriyor.”

2. Rock of Ages’in Las Vegas kadrosundaydı
Prattes’ın fotoğrafına bakıp, “Vay, bu adamın beni 80’lerin güçlü balladlarıyla serenat yapmasını çok isterdim” dediyseniz, üzgünüm, gemiyi kaçırdınız demektir. Rock of Ages’in Las Vegas şirketinde bir yıl boyunca roker Stacee Jaxx olarak yer aldı ve “Wanted Dead or Alive”, “I Want to Know What Love Is” ve “Renegade” gibi klasikleri seslendirdi. Son performansı Mart 2016’da gerçekleşti.

3. Onu muhtemelen Pink’in “Try” adlı şarkısının video klibinden tanıyorsunuzdur
Pink’in “Try” hit şarkısının videosunda hareketlerine baktığınızda Dirty Dancing’de neden rol aldığını anlamamak zor. İkisinin kimyası durdurulamaz ve hareketleri inkar edilemez derecede etkileyici. Pink, Prattes’ı o kadar etkileyici buldu ki, “Try” yayınlandıktan sonra onunla birlikte Grammy’de sahne aldı ve turda dans etti.

4. CrossFit’e büyük önem veriyor
Prattes, bu kadar formda kalmayı nasıl başarıyor dersiniz? Bir CrossFit tutkunu. Instagram hesabı antrenman fotoğraflarıyla dolu ve hatta CrossFit yarışmalarına katılıyor! Fitness onun için son derece önemli bir konu.

5. Eşi dansçı ve oyuncu Angelina Mullins
Üzgünüm, Prattes’in işi karımda. Broadway kredileri bulunan bir dansçı olan Angelina Mullins ile evli. Ayrıca Smash’te de performans sergiledi. Bu ikili, göründüğü gibi, birbirlerine daha fazla aşık olamazdı.

6. Askerlere destek veriyor
Prattes, bir askeri aileden geliyor ve olabildiğince sık hizmet üyelerini sesli olarak desteklemeye özen gösteriyor.

7. Kesinlikle bir köpek insanı
Prattes ve Mullins ailesinin sadece üyeleri değil – Instagram hesabı sevimli dört ayaklı çocuklarının bolca fotoğrafıyla dolu.

Daha fazla dans etmediğinde, egzersiz yapmadığında veya ailesiyle vakit geçirmediğinde yazarlık yapıyor

Prattes, zamanında erkeklere yönelik bir yaşam tarzı blogu olan New Age Gents için yazılar kaleme alıyor. Maskülenliğin olumlu bir örneği olmaktan tutkulu bir şekilde bahsediyor ve yazıları onun için ne anlama geldiğine dair ilginç bir bakış sunuyor.

Siz Prattes’i Dirty Dancing yeniden yapımında görmekten heyecan duyuyor musunuz? Sizce Patrick Swayze’nin ayakkabılarını doldurabilecek mi?