Cody Simpson won The Masked Singer. So now what? - Sydney Morning Herald

Cody Simpson, Maskeli Şarkıcı’yı Kazandı. Peki Şimdi Ne Olacak? – Sydney Morning Herald

Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson, The Masked Singer programında maskeli bir şekilde performans sergileyerek büyük bir sürprize imza attı. Genellikle yarışmacıların ödülü bir kayıt sözleşmesi veya en azından “tanıtım” olan TV şarkı yarışmalarında, Simpson gibi bir sanatçı için Avustralya’ya dönüş yaparken neden gizemli bir şekilde yer aldığı merak konusu oldu. 2014 yılında Atlantik Records ile olan anlaşmayı reddeden Simpson, “Ben biraz isyankar oldum” diyor ve bu durumu açıklıyor.

Simpson, yarışmaya sadece şarkı söyleme yeteneği üzerinden değerlendirildiği için katıldığını belirtiyor. Yüzü sadece açığa çıkacak kadar kısa bir süre görünmüş olmasına rağmen, Simpson’ın katılımı, geniş bir Avustralya izleyicisine sanatçıyı yeniden tanıttı. Simpson, önümüzdeki yıl dört yıldır hazırlığını yaptığı ilk albümünü yayınlamayı planlıyor ve bunun yanı sıra yerel bir tur düzenlemeyi de hedefliyor.

Simpson, gençlikte popüler bir fenomen iken yetişkin bir sanatçıya dönüşme zorluğunu tecrübe etmiş olmasına rağmen, son dönemde Broadway’de Anastasia prodüksiyonunda liderlik yaparak yeni bir ivme kazandı. Simpson, “Ben kaçmaya çalışmıyorum, sadece büyüyorum” diyerek, Maskeli Şarkıcı programıyla yeni bir dönemin temellerini attığını belirtiyor. Sesinin değiştiğini ve müziğinin daha olgun bir tarza evrildiğini belirten Simpson, yaşadıklarından pişmanlık duymadığını ve bu sürecin sadece kendisi için bir sonraki aşama olduğunu söylüyor.

Gelecekteki albümüne ve yerel turnesine hazırlık yapmak için çalıştığını dile getiren Simpson, izleyicileri heyecanlandırmak için çabalıyor. “O sadece, nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum, sadece gerçekten harika olacak” diyor. Simpson, Tabii ki, benim hakkımda insanların sahip oldukları ön yargıları atlamak harikaydı. Sadece, o şarkı söyleyebiliyor mu ya da söyleyemiyor mu?” şeklinde konuştu.

Cody Simpson’ın The Masked Singer programına katılımı, geniş bir kitleye kendini yeniden tanıtma fırsatı yaratırken, yeni albümü ve yerel turnesi için umut verici bir başlangıç sağladı. Simpson, genç yaşta kazandığı popülerlikle mücadele ederek olgun bir sanatçıya dönüşmeyi amaçlayan diğer genç yıldızlara bir örnek olmayı hedefliyor. Cody Simpson, kariyerinde yeni bir sayfa açarak geleceğe umutla bakıyor ve hayranlarını beklediği albümüyle heyecanlandırmayı amaçlıyor.