The Stunning Transformation Of Ciara - The List

Ciara’nın Şaşırtıcı Dönüşümü – The List

Ünlü müzisyen Ciara’nın, hem annesi hem de babası asker olduğu için çocukken ailesiyle birlikte sık sık taşındığı belirtiliyor. “Ben bir asker çocuğuyum,” dediği belirten bir röportajda “Almanya, New York, California ve birçok başka yerlerde yaşadım. Annem Hava Kuvvetleri’ndeydi, babam da Kara Kuvvetleri’ndeydi.”

Çok taşınmanın onun üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu açıklayan Ciara, Harper’s Bazaar’a şunları söyledi: “Bu biraz zorlayıcıydı, çünkü arkadaşlıklar kuruyor, sonra veda etmek zorunda kalıyordun. Bu beni biraz sert hale getirdiğini düşünüyorum. Duygusal olarak sert. Gerçek şu ki, bu durum, bir şeyleri kesip atmayı kabullenmeme yardım etti… Bu iyi bir şey olabilir, belki kötü bir şey olabilir, çünkü sizi bu yönde soğutabilir.”

Seyahatin, Ciara’ya farklı kültürler ve diller sevgisi verdiği görülüyor. Japonca, İspanyolca, Çince ve Svahili gibi dillerden biraz konuştuğunu belirten Ciara, “Kendimle bir anlaşma yaptım, her seyahat ettiğimde ve yabancı bir dil olduğunda, bir şeyler öğrenmek zorundayım. Yabancı dilleri öğrenmeyi seviyorum” diye ekledi.