Chanel partners with Unifree and Gebr. Heinemann to launch Summer Club at Istanbul Airport - The Moodie Davitt Report

Chanel, Unifree ve Gebr. Heinemann işbirliğiyle İstanbul Havalimanı’nda Yaz Kulübü açılıyor – The Moodie Davitt Raporu

Chanel’ın Yaz Kulübü kampanyası, seyahat perakende sektöründe Chanel’ın varlığını güçlendirmeyi amaçlayarak Unifree ve Gebr. Heinemann ile işbirliği içinde seyahat edenler için etkileyici ve lüks bir deneyim sunuyor. Chanel Yaz Kulübü, canlı ve lüks bir perakende ortamında Fransız lüks evinin parfüm, cilt bakımı ve makyaj ürünleri üçlü portföyünü vurguluyor.

Chanel, Unifree ve Gebr. Heinemann ile işbirliği yaparak İstanbul Havalimanı’nda Yaz Kulübü pop-up kampanyasının en son bölümünü açtı. 1 Haziran’da başlatılan kampanya 31 Ağustos’a kadar devam edecek. Pop-up, mat mercan ve pembe tonlarını, yeşil ve mavi tonlarında gradientleri birleştiriyor. Renkli plaj kulübü atmosferi, seyahat edenleri hem kadınlar hem de erkekler için Chanel’ın geniş parfüm, cilt bakımı ve makyaj portföyünü keşfetmeye davet ediyor.

Önemli bir ekran, Chanel’in Hydra Beauty cilt bakımı serisi de dahil olmak üzere en son güzellik ürünlerini sergiliyor. Konsept, Coco Mademoiselle, Bleu de Chanel, Chance Eau Fraîche ve Allure Homme Sport kokuları da dahil olmak üzere Chanel’in en çok satan parfümlerini gösteriyor. Ürün seçimi ayrıca Les Eaux de Chanel ve Les Exclusifs de Chanel parfüm serilerini de içeriyor. Yolcular ayrıca pop-up’ta Les Beiges yaz makyaj koleksiyonunu keşfedebilir ve seyahat perakende özel setlerden oluşan bir seçki satın alabilir.

Pop-up, Fransız Rivierası’ndaki şık bir plaj kulübünden ilham alıyor. Özellikle, animasyon, seyahat edenlerin Beauty Ambassadors gözetiminde ürünleri denemesine olanak tanıyan bir makyaj barı içeriyor. Deneyim etkileşimli olarak tasarlanmış olup, seyahat edenlerin favori güzellik görünümlerini yakalamak ve paylaşmak için eğlenceli bir fotoğraf alanı bulunmaktadır. Yaz temalı kartpostallar da seyahat edenlere göndermek veya anı olarak saklamak için mevcuttur.

Her zaman açık olan Chanel Yaz Kulübü kampanyası, İstanbul’daki seyahat edenler için unutulmaz bir parfüm ve güzellik deneyimi sunmayı amaçlıyor. Haberimize göre, Chanel Yaz Kulübü pop-up, Avolta ile Birleşik Krallık’ta ve The Shilla Duty Free ile Güney Kore’de de devam ediyor. Seyahat edenler, özel bir makyaj barı aracılığıyla Chanel Yaz Les Beiges makyaj koleksiyonunu keşfedebilirler.