Carrie Underwood showcases very toned legs in flirty green mini dres - HELLO!

Carrie Underwood, Esprili Yeşil Minisiyle Çok Tonlanmış Bacaklarını Sergiliyor – MERHABA!

Ünlü country şarkıcısı Carrie Underwood, Perşembe sabahı NBC’nin Today Show programına konuk oldu. Carrie Underwood, Grammy ödüllü sanatçının beklenen 2023 Citi Konser Serisi kapsamında sahneye çıktı ve sadece müziğiyle değil aynı zamanda da Today programının sunucuları Savannah Guthrie ve Hoda Kotb ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

40 yaşındaki sanatçı, nane yeşili süslü mini elbisesiyle stüdyo ışıklarında altın taşlı zincirlerle süslü çizmeleriyle sahnede parladı. Carrie’nin kusursuz moda tercihleri sadece stil anlayışını değil son albümü Denim & Rhinestones’ın ruhunu da yansıtıyor. Carrie, albümün deluxe sürümünün çıkışını heyecanla duyurdu.

Carrie’nin kusursuz modası ve müzik dışında kişisel konulara da odaklanan söyleşide, sanatçı eşi Mike Fisher ve iki oğlu Isaiah ve Jacob ile ev yaşantısını paylaştı. Carrie, evdeki baş şef olduğunu ve genellikle mutfakta vakit geçirdiğini ve sürekli olarak “bir şeyler pişirdiğini” söyledi.

Çocukları, annelerinin ünlülüğünden genellikle korunuyor. Ekranların hakim olduğu bir dönemde, Carrie teknolojinin genç zihinler üzerindeki etkilerinden endişe duyduğunu söyledi. Profesyonel hayatına geri dönen Carrie, Las Vegas performansına olan bağlılığını ve Reflection Las Vegas rezidansını 2024’e uzatma kararını paylaştı. Hayranlar, 6 Mart’ta başlayacak ve ilkbahar ve yaz aylarına yayılacak 18 daha heyecan verici performansı bekleyebilirler.

Carrie’in Instagram’da paylaştığı mesajda, “2024 için büyük haberler!! Bu yıl #REFLECTION’ın @resortsworldtheatre’de devam edeceğini duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım! Bu gösteriyi dünyanın dört bir yanından gelen herkes için sergilemekten kesinlikle keyif alıyoruz. Daha önce deneyimlemediyseniz, bize katılın!” cümleleri yer aldı.

Carrie’nin Resorts World Theatre ile olan yolculuğu önemli bir süreç geçirdi. Aralık 2021’de kısa bir süreyle başlayan rezidans süreci, unutulmaz müzik anıları yaratmıştı. Carrie Underwood hayranları, Resmi Fan Kulübü ön satışının 14 Eylül’de başlayacağını not etmeli. Carrie Underwood hayranlarının 2024’teki konserleri iple çekmesi için bu büyük haberi beklemeye başlamakta fayda var.