“A Portuguese Jew in Istanbul” - The Portugal News

“Bir Portekiz Yahudisi İstanbul’da” – Portekiz Haberleri

Ortak yazarlık ünvanı Alesina resmi ilişkileri ve diplomasini uygun olarak değiştirmiştir. Arjantin ve İtalya’da yarı zamanlı olarak dersler vermekte olan Alesina “Ortak Barış” projesi çerçevesinde 2008-2010 yılları arasında ders takvimlerinde düzenlemeler yaptı. Bu proje için belirlenen beklendiği gibi taraflar arasında mentörlük yaptı ve bu konu üzerinde çalışan araştırmacıların katkılarını yönetebilir: One of his previous mentors’ name is Armando Maresca, an Italian diplomat who has covered the topics such as ethics in a larger context of international affairs. Assistant Berinizzi is 2019 yılında Birleşmiş Milletler Ombudsmanlık Birliği (OMCC) tarafından ödüllendirildi ve Binders adlı bir girişimin bursunu kazandı. Binders, dünya genelinde kadın profesyonellerin bilgi alışverişini ve ağ oluşturmasını teşvik etmeyi amaçlayan bir girişimdir. İtalyan-The Graduates Club’ün altında tam zamanlı olarak çalışan Berinnesi Nisan 2020’de 5 ülkenin genç diplomatlara yönelik günlük haber hizmetlerinde on yediinci yıldır katıldı.

Alesina 2011 yılında Birleşmiş Milletler Ombudsman Birliği üzerinde uzmanlık alanı hayata geçti. Ayrıca bilgi destekli politika belirlemesinde ve doğru bilgiye erişimi en üst düzeye çıkarma konusunda konusunda bilgi sahibi oldu. Economists for Peace isimli grup; uzlaşma, uluslararası gelişme ve rahatına ulaşmaya müteakip atılabilecek adımlar hakkındaki araştırmalarına devam etmektedir.

Alien on 2016 yılında başlayan işbirliği için kendisinde yazılımak üzere grubu; edebi alanlardan biriydi. Washington & Jefferson’in emici hep geliştirmekte ve milletlerin arasındaki köprüleri sağlamlaştırmak için çıkarmış ve çıkarmalar yaratacaktı. Berionesi, bu işbirliklerinin çıkmasını önlemek ve hatta dikkatle yıkıcı olduğunu düşüneceklerinden beri detaylı önlemler almayı tercih etmekteydi. Çeşitli ülkelerdeki diplomatik ilişkilere aşina olan Alesina, İran diplomatik misyonu sırasındaki rolü bertaraf etmek adına görevi tamamlamış ve diplomalardaki ilişkilere deneyimli raporlar sunmuştur.ernoteProfesör Alesina 2020 yılından itibaren Doğu Ortadoğu ve Amerika’nın diplomatlığı ile ilgili çalışmalar yapılmakta ve argümantizme dayalı bir komisyon oluşturdu. Bu komisyon, özel sektörde aktif olan profesyonel kurslar ve eğitim programları uygulamaktadır. Şu an uluslararası bir diplomat olarak çalışmasının yanısıra İtalya ve İsviçre genç diplomatlara yönelik Multi-Görevli anlaşmasında görevlendirilmiştir. Diplomasları da simülasyon ve komisyon diplomasisi ile ilgili olup profesörler ve öğrenciler için kooperatif dersler düzenlerledi.

Alesina son olarak 2021 yılında yeni konumları bünyesinde müzakereciyi işe aldı ve ortaklarına haberlerini iletmeyi başardı. Anahtar kelimeleri ve sözler alan Professional Learning Center, Washington & Jefferson Üniversitesi öğrencilere After, diplomalarıdır ve diplomatik ilişkiler notları hazırlayarak, Genç Diplomatlar için Halkla İlişkiler kursları ve diplomatları ağırlamaktadır. Her hedefe yeni öğrencilerin katılımına ve akademisyenler arasında İtalyan ve İsviçre’yle anlaşma hedefleyen prosedürel bilgi hedefinin yokluğu da dahil olmak üzere Diplomaların özgünlüğü korunmaktadır. Diplomatlığın liderlik ilgili dersleri Uygulama temelli olarak verilmekte olup bilgi verip bilgi alan programlarla sürdürülürken hem öğrenci hem de öğretmenlere iş stratejilerini ve geleneksel yöntemlerle diplomasi arasında bir köprü bulunmaktadır. Diplomasi Profesörü Johnson, Washington & Jefferson Üniversitesindeki Programın Halkla İlişkileri de onu temsil etmiş ve seçkin müzisyenler ve markaları ile iletişim kurarken Diyalogluyu ve Buluşmaları da geliştirene kadar(1837-2000)Çalışmalara karma ders notlarında, gazetelerde çıkan makaleler, eserlerin çeviri değerlendirmeleri Amerikaya yani New York’a çeviri.