Binali Yıldırım: Sinan Bey ile Aramızdaki Farklar Çok Az

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir programı kapsamında Bayraklı ilçesinde bulunan Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada, Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasını değerlendiren Yıldırım, iki aday arasında çok fazla fark olmadığını belirtti. İkinci tur seçimlerinin 28 Mayıs’ta yapılacağını hatırlatan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açık ara önde olduğunu vurguladı. Ayrıca, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi hakkında bilgi veren Yıldırım, cihazların test edilmesinin ardından Haziran ayının sonuna kadar hastanenin faaliyete geçeceğini belirtti.

Yıldırım, Menemen ziyareti sırasında PKK terör örgütünün Türkiye’nin birliğine karşı bir tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini korumaya devam edeceklerini söyledi. Ayrıca, Bayraklı ilçesinde STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Yıldırım, seçim sürecindeki olumlu gelişmeleri vatandaşlarla paylaştı. İzmir’de 3 milyon seçmenin bulunduğuna dikkat çeken Yıldırım, bölgede yapılan hizmetlerin önemine vurgu yaptı.

Yıldırım, Türkiye’nin huzur, istikrar ve güveninin sağlanmasının önemine değinerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülke ve millet için gece gündüz çalıştığını ve darbecilere karşı mücadele ettiğini belirtti. Son olarak, seçim sürecindeki çeşitli iddiaları ve siyasi oyunları eleştirerek, halkı oy kullanmaya ve ülkenin geleceği için doğru kararı vermeye davet etti.