Film müziği dalında Oscar, Grammy ve Altın Küre kazanan ilk kadın şarkıcı oldu! Billie Eilish'in çocukluğu görenleri şaşırttı - CNN TÜRK

Billie Eilish, Film Müziği Dalında Oscar, Grammy ve Altın Küre Kazanan İlk Kadın Şarkıcı Oldu! Çocukluğu Görenleri Şaşırttı

İkinci kez Oscar ödülü kazanan ünlü şarkıcı Billie Eilish, kardeşi Finneas O’Connell ile birlikte Barbie filmi için besteledikleri “What Was I Made For?” şarkısıyla büyük bir başarıya imza attı. En İyi Orijinal Şarkı dalında ödül alan genç sanatçı, daha önce James Bond filmi için besteledikleri “No Time to Die” şarkısıyla da Oscar kazanmıştı.

Film müziği dalında Oscar, Grammy ve Altın Küre gibi prestijli ödüller kazanan Billie Eilish, ödül konuşmasında duygularını “Çok şanslı hissediyorum ve onur duyuyorum” şeklinde ifade etti. Bu büyük başarıyla bir kez daha adından söz ettiren genç sanatçı, yetenekleri ve başarısıyla müzik dünyasında iz bırakmaya devam ediyor.

Genç yaşına rağmen pek çok önemli ödüle layık görülen Billie Eilish, Barbie filmi için bestelediği şarkıyla hem dinleyicilerini hem de eleştirmenleri etkilemeyi başardı. Kardeşi Finneas O’Connell ile birlikte yarattıkları eser, genç sanatçının yeteneklerini ve yaratıcılığını bir kez daha ortaya koydu. Barbie filmine özel besteledikleri şarkının büyük beğeni toplaması, Billie Eilish’in müzik dünyasındaki konumunu daha da sağlamlaştırdı.

Billie Eilish’in Oscar ödülü kazanması, genç sanatçının kariyerindeki önemli bir dönüm noktası olarak nitelendiriliyor. İkinci kez bu prestijli ödülü kazanarak adını altın harflerle yazdıran Eilish, müzik dünyasındaki başarılı kariyerini daha da ileri taşıyor. Barbie filmi için yazdığı şarkıyla da büyük beğeni toplayan genç sanatçı, gelecekte de adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Billie Eilish’in Barbie filmi için yazdığı “What Was I Made For?” şarkısı, etkileyici sözleri ve kendine özgü tarzıyla dinleyicilerin beğenisini kazanmış durumda. Orijinal ve duygusal bir tema üzerine kurulan şarkı, genç sanatçının yeteneklerini bir kez daha kanıtlar nitelikte. Barbie filmine özel olarak yarattıkları bu eserle adlarından söz ettiren Billie Eilish ve Finneas O’Connell, Oscar ödülünü hak eden sanatçılar olarak bir kez daha kendilerini kanıtlamış oldular.

Genç yetenek Billie Eilish, müzik dünyasındaki başarılı kariyerine Barbie filmi için bestelediği şarkıyla bir yenisini ekledi. İkinci Oscar ödülünü kazanan genç sanatçı, ödül konuşmasında duygularını ifade ederken, gelecekteki projeleriyle ilgili de heyecanını paylaştı. Billie Eilish’in müzik dünyasındaki önemli yerini sağlamlaştıran bu büyük başarı, genç sanatçının gelecekteki projeleriyle ilgili de merak uyandırıyor.