Arsenal, Galatasaray’ın hücumcusu için hamle yapıyor – Just Arsenal

Arsenal, transfer pazaryerinde birden fazla oyuncuyu takip ederek Galatasaray yıldızı Barış Yılmaz’ı transfer etmek isteyen son Türk oyuncu oldu. Mikel Arteta’nın takımı son iki Premier Lig sezonunda dikkat çekici bir performans sergilerken, yüksek performanslarını sürdürebilmek için seçeneklerini artırmayı hedefliyor.
Fanatik’in haberine göre, Arsenal’in ilgisini çeken son yıldız Yılmaz oldu. 24 yaşındaki futbolcu, Türkiye’nin Euro 2024’te anahtar bir oyuncusuydu ancak turnuvadan elenmelerine rağmen Arsenal’in dikkatini çekti.
Arteta’nın bu transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirmesi beklenirken, kanat oyuncusu yeni eklemelerden biri olabilir. Rapor, Arsenal’in Yılmaz’a olan ilgisinin ciddi olduğunu ve Gunners’ın önümüzdeki haftalarda onu kadrolarına eklemek için iyi bir şansa sahip olduğunu iddia ediyor.
Şu anda kadromuzda fazla hücum oyuncusu var ve yeni bir oyuncu eklemeden önce ihtiyacımız olmayanları elden çıkarmamız gerekiyor. Reiss Nelson gibi isimlerin muhtemelen ayrılması gerekecek ADMIN YORUM Bu yüzden, yorumcuların uymaları gerektiğini ısrarla talep ettiğim bazı basit kurallar var… Diğer Arsenal taraftarlarına kişisel saldırıda bulunmamayı kabul edersiniz. Herkes kendi görüşlerini savunmaya izinlidir, onlarla aynı fikirde olmasanız bile. DİĞER ARSENAL TARAFTARLARINI ARIYORUZ! JustArsenal’de bir Makale veya Video fikir parçası katkıda bulunmak isteyen herkes, lütfen bizimle bu bağlantı aracılığıyla iletişime geçsin…