TTW

ANA, Kış Programını Genişletiyor: Milano, Stockholm ve İstanbul’a Yeni Hatlar Ekleniyor – Travel And Tour World

Tüm Nippon Hava Yolları (ANA), Japonya’nın en büyük ve 11 yıl boyunca 5 Yıldızlı havayolu şirketi olarak, 2024 kış sezonunda Milano, Stockholm ve İstanbul olmak üzere üç yeni destinasyonunu tanıttı. Bu genişleme ANA’nın uluslararası ağını daha da güçlendirecek.

Tokyo Haneda Havalimanı’ndan başlayacak olan yeni doğrudan uçuşlar şu tarihlerde başlayacaktır:Milan Malpensa Havalimanı: 3 Aralık 2024Stockholm Arlanda Havalimanı: 31 Ocak 2025İstanbul Havalimanı: 12 Şubat 2025ANA’nın Başkanı ve CEO’su Shinichi Inoue, “Bu yeni rotalar, her ülke arasındaki seyahat talebini karşılama taahhüdümüzü yansıtmaktadır” dedi. “Bu genişleme, yolcularımıza daha fazla seçenek, yeni müşteri deneyimleri ve sorunsuz ve keyifli bir yolculuğa olan taahhütümüzü güçlendiriyor. Paris ve Münih’e günlük uçuşlar ve Viyana rotasını Ağustos ayında yeniden başlatmaktan gurur duyuyoruz. Bu yeni rotaların yolcularımızı nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz, yönetsel vizyonumuz olan ‘Dünyayı Harika Bir Şekilde Birleştirme’yi sürekli geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Tüm Nippon Hava Yolları (ANA), Milano ile Tokyo’nun Haneda Havalimanı arasındaki planlanan ilk uçuşunu da içeren uluslararası rotalarının heyecan verici bir genişlemesini duyurdu. Bu, şirketin küresel ağını güçlendirmeye devam ettiği önemli bir kilometre taşıdır.

Milan rotasının yanı sıra, ANA, Nordik bölgeye yönelik seyahat edenler için daha büyük bir kolaylık sunacak Stockholm’ü sekizinci Avrupa destinasyonu olarak ekleyecektir. İstanbul’a olan yeni rotanın tanıtımı, Orta Doğu ve Afrika’ya olan bağlantıyı artırmayı hedeflemekte olup, İstanbul’un geniş hub ağından faydalanacaktır.

Ayrıca, ANA, Avrupa’daki varlığını güçlendirmek için Ağustos 2024’te Haneda-Viyana rotasını yeniden başlatacaktır.

Bu yeni rotaların, Japonya ile bu bölgeler arasındaki ikili değişim ve iş talebini artırması beklenmekte olup, ANA’nın geliştirilmiş seyahat seçenekleri sunma ve uluslararası bağlantıları güçlendirme taahhütünü pekiştirmektedir.