ANA expands European network with new routes to Milan, Stockholm, and Istanbul - Aviation24.be

ANA, Avrupa ağını Milano, Stockholm ve İstanbul’a yeni rota ekleyerek genişletiyor – Aviation24.be

Japonya’nın en büyük ve 11 yıldır 5 yıldızlı olan All Nippon Airways (ANA), 2024 kış programının bir parçası olarak Tokyo Haneda Havalimanı’ndan üç yeni direkt uçuş rotasını duyurdu. Yeni destinasyonlar Milano, Stockholm ve İstanbul’dur ve seyahat talebinin artmasıyla Japonya ile bu ülkeler arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Milano Malpensa uçuşları 3 Aralık 2024’te başlıyor. Stockholm Arlanda uçuşları ise 31 Ocak 2025’te başlayacak ve bu, bir Japon havayolu şirketinin Stockholm’e düzenlediği ilk tarifeli uçuş olacak. İstanbul uçuşları ise 12 Şubat 2025’te başlayacak.

ANA, seyahat seçeneklerini geliştirmeyi, yeni müşteri deneyimleri sunmayı ve “Dünyayı Hayrete Birleştirme” vizyonunu desteklemeyi amaçlıyor. Stockholm’ün eklenmesiyle ANA, Avrupa’da sekiz destinasyona sahip olacak ve Kuzey Avrupa’ya seyahat eden yolcular için artan bir kolaylık sunacak.

İstanbul rotası, Orta Doğu’ya ve Afrika’ya İstanbul’un geniş hub ağı aracılığıyla erişimi geliştirecek. ANA, aynı zamanda 2024 Ağustos’unda Haneda-Viyana rota uçuşlarına tekrar başlayacak ve Paris ve Münih’e günlük uçuşlar yapacak.

ANA’nın Başkan ve CEO’su Shinichi Inoue: “Bu yeni rotalar, Japonya ile her ülke arasındaki seyahat talebini karşılama taahhüdümüzü yansıtıyor. Bu genişleme, seyahat edenlerimize daha fazla seçenek ve yeni müşteri deneyimleri sunmayı umuyor ve sorunsuz ve keyifli bir seyahatimize olan taahhüdümüzü pekiştiriyor.”

ANA’nın ağının genişlemesi, Japonya ile Avrupa arasındaki en büyük taşıyıcı konumunu vurgulayarak, iş ve kültürel alışverişleri kolaylaştırmaya devam ediyor. Havayolu şirketi, uluslararası varlığını geliştirmeye ve olağanüstü seyahat deneyimleri sunmaya adanmıştır.