Amy Winehouse’un biyografik filmi ‘Back To Black’in yönetmeni şarkıcının arkadaşları tarafından eleştiriliyor!

Amy Winehouse’un hayatını konu alan biyografik film ‘Back To Black’ için yönetmen Marc Silver’ın yapımcılığını üstlenmesi üzerine şarkıcının arkadaşları filmi eleştirmeye başladı. Amy Winehouse’u yakından tanıyan ve onunla birlikte çalışanların filmdeki bazı detaylara ve anlatım biçimine itirazları bulunuyor.

Amy Winehouse’un hayatını anlatan ‘Back To Black’ filminin çekimlerinin önümüzdeki aylarda başlaması planlanıyor. Ancak filmin yönetmeni Marc Silver’ın filmdeki bazı detaylara ve anlatım biçimine arkadaşları tarafından eleştiriliyor. Yönetmenin, Amy Winehouse’un hayatını tam olarak yansıtmadığı ve bazı olayları yanlış anlattığı iddia ediliyor.

Filmde Amy Winehouse’un müzik kariyerinden özel hayatına kadar birçok detayın yer alacağı belirtiliyor. Ancak şarkıcının yakın arkadaşları, filmdeki bazı sahnelerin gerçeklerle örtüşmediğini ve Amy Winehouse’un gerçek kişiliğini yansıtmadığını düşünüyor. Filmin yapımcıları bu eleştirilere karşı sessiz kalmayı tercih ederken, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

Amy Winehouse’un hayatını konu alan ve ölümünden sonra çekilen ‘Amy’ belgeselinin büyük ilgi görmesi üzerine ‘Back To Black’ filmi için de beklentiler oldukça yüksek. Ancak şarkıcının arkadaşlarının film hakkındaki olumsuz görüşleri, film hakkında şüphelerin oluşmasına neden oluyor. Yönetmen Marc Silver’ın filmdeki detayları nasıl işlediği ve Amy Winehouse’un hayatını nasıl anlattığı önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

Amy Winehouse’un hayatını konu alan biyografik film ‘Back To Black’ için yapılan eleştirilerin yanı sıra, filmin çekimlerine yakın zamanda başlanacak olması da merak konusu. Amy Winehouse’un hayatını ve müzik kariyerini konu alan bu film, şarkıcının hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanacak gibi görünse de, yapımcıların ve yönetmenin filmdeki detaylara nasıl yaklaşacakları da büyük bir merak konusu.

Amy Winehouse’un hayatının konu alındığı ‘Back To Black’ filmi için yapılan eleştirilerin, filmin yapım sürecini nasıl etkileyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Amy Winehouse’un hayatını en doğru şekilde yansıtacak bir film ortaya çıkması, hayranlarının en büyük beklentisi olacak gibi görünüyor. Yönetmen Marc Silver’ın eleştirilere nasıl yanıt vereceği ve filmde yapılacak değişiklikler de merakla bekleniyor.