Kennedy Center honoree Amy Grant on bike accident that left her unconscious: "It's been such a gift" - CBS News

Amy Grant: Bisiklet kazası sonrası bilincini kaybetti – “Bu gerçekten bir hediye oldu” – CBS Haber

Şarkıcı-şarkı yazarı Amy Grant, yaklaşık on dakika bilincini kaybetmesine neden olan kötü bir bisiklet kazası hakkında “Kazayı hatırlamıyorum. Ondan sonraki haftaları hatırlamıyorum,” dedi. 2022 yılında Temmuz ayında meydana gelen kaza, altı kez Grammy ödülü sahibini sonbahar turnesini iptal etmeye ve şarkılarının sözlerini hatırlamakta zorlanmaya itti.

Grant, kazayı bir hediye olarak nitelendirdi. “2020 yılından beri sürekli olarak ölümden kaçın”) Grant, “Bir insanın ya da herhangi bir olayın hükümüne ilişkin gerekli beyanlar) Benim dişlerimi hâla yerinde olmasına şaşıyorum. Omzumda bir sıkıntı var gibi hissediyorum. Ve bu kazaya ihtiyacım vardı. Diye konuştu. Bu kaza motosiklet kazasına başvuru yaparken insanlara ulaşmaya başlamayla başladı ve “hükümler canlı olan müzik, yazdım şarkılar hala beni anlamak yardımcı olduğunda, hala aynı araç takımına şüpheyle Bunu hala yapıyorken kendimize olan güvenimizi taşıdık ve bir sonraki iyi bir kayıt yapabilir gibi.”)

Grant, doktor randevusuna eşlik ettiğini hatırladı. Grant biyolojik 28 Grammy Adam’ın kalbinde daha önceden tesbit edilen bir doğum kusuru vardı ve 62 yaşında öleceğimi söyledi.” Grant 62. Doğum gününü kutladı, “Her Yürek Kazınir” sanatçısı kalp ameliyatı geçirdikten sonra ve ardından o kötü bisiklet kazası onu yine hastaneye götürdü

Amy Grant eşi ile Noel şovlar serisi başlatmayı planlıyor. Ve ilkbaharda iptal etmek zorunda kaldığı turneyi telafi etmek için yola çıkacak. 44. Kennedy Center Ödüllerini 22 Aralık’ta CBS’te saat 21.00’de izleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Vladimir Duthiers’e başvurun.