AİHM: Türkiye’de boşanmış kadınların yeniden evlenmek için 300 gün beklemesi ayrımcılıktır - BBC.com

AİHM Türkiye’de Boşanmış Kadınların Bekleme Süresini Ayrımcılık Olarak Değerlendirdi – BBC.com

AMP özelliğine sahip BBC sayfalarını ziyaret ederken, AMP ayarlarını yönetmek önemli bir adımdır. Bu ayarlar sadece hızlandırılmış mobil sayfalar için geçerlidir ve ziyaret ettiğiniz mobil sayfa, Google AMP teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir. Ancak, bu özellik olmayan bir BBC sayfasını ziyaret ettiğinizde bu seçimleri yeniden yapmanız gerekebilir.

BBC’nin internet sayfaları düzgün bir şekilde çalışabilmesi için belirli verileri toplamak zorundadır. Bu veriler lokal olarak cihazınızda saklanır ve verilerin neden toplandığı hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ilgili bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Veri toplama süreci tercihe dayalı olup, AMP üzerinden veri toplamaya izin verdiğinizde kişiselleştirilmiş reklamları görebilirsiniz. BBC’nin ve reklam ortaklarının bu reklamları nasıl oluşturduğunu öğrenmek için ilgili bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Eğer kişiselleştirilmiş reklamları görmek istemiyorsanız ‘Veri toplamayı reddet ve devam et’ seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ancak, bu durumda reklamlar kişiselleştirilmemiş olacaktır. Ayarları dilediğiniz zaman ‘Reklam seçenekleri/Verilerimi satma’ seçeneği altından değiştirebilirsiniz.

Veri toplamaya izin ver ve devam et seçeneğini tercih ederek kişiselleştirilmiş reklamların sunulmasına onay vermiş olursunuz. Veri toplamayı reddederek devam et seçeneğini tercih ettiğinizde ise kişiselleştirilmemiş reklamları görmeye devam edeceksiniz. Bu seçenekleri istediğiniz zaman değiştirme imkanınız bulunmaktadır.

AMP ayarlarını yönetmek, internet sayfalarının çalışması ve kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi için oldukça önemlidir. Bu seçenekler sayesinde veri toplama süreçlerini kontrol altında tutabilir ve reklam tercihlerinizi belirleyebilirsiniz. Bu sayede, BBC’nin internet sayfalarını daha kişiselleştirilmiş bir şekilde keşfetme imkanınız olacaktır. Ayarları istediğiniz zaman değiştirerek bu deneyimden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.