Webrazzi Summit 2023

2023 Zirvesi için yeni konuşmacılar açıklandı – Webrazzi

Türkiye’nin önde gelen girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023, bu yıl 25 Ekim’de gerçekleşecek. Wyndham Grand İstanbul Levent’te beş farklı salonda katılımcılarla buluşacak olan Webrazzi Summit 2023, mobilden oyuna, yapay zekadan bulut mutfağına, e-ticaretten dijitale herkesi ilgilendiren konuları ele alacak. Konferansa erken kayıt indirimlerinden yararlanarak katılabilirsiniz.

Geçtiğimiz haftalarda konferansın ilk tur konuşmacılarını duyurmuştuk, şimdi ise Webrazzi Summit 2023’ün yeni konuşmacıları belli oldu. Ahmet Orhon, Kurucu & CEO @Avane Cloud Kitchens, Prof. Dr. Attila Dikbaş, Genel Müdür @ITU ARI Teknokent, Barış Hökevek, Kurucu Ortak @ADLEMA MAKİNA TEKNOLOJİLERİ, Burak Vardal, Kurucu Ortak & CEO @Rollic, Burcu Manay, Yönetici Ortak @Manay CPA, Cahit Kapukıran, Kurucu Ortak @SORB, Cem Soysal, Genel Müdür @Inventram, Ekin Keserer, Kurucu Ortak @Akkio, Fatih Alper Ergenekon, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı @Turkcell, Gözde Büyükacaroğlu, COO & Kurucu Ortak @Vivoo, Hande Aydın, Omnichannel Commercial Director @L’Oréal, İbrahim Coşkuner, CEO / Kurucu @Düşyeri, Kaan Kalıpçı, Venture Partner @Nuwa Capital, Mert Kalkavan, CEO @Doping Hafıza, Merve Zabcı, Yönetici Ortak ve Yatırım Komitesi @Logo Ventures, Murathan Özcan, Kurucu Ortak & COO @Craftgate, Mustafa Gümüş, CEO @İnteraktif Kredi, Nazlı Eda Kırali, Ice Cream MET Digital Marketing, Media, Commerce (DMC) Director & Head of Turkey DMC @Unilever, Nina Karaosmanoğlu, Regional Director @Toloka, Sezgin Lüle, Genel Müdür Yardımcısı @Türkiye İş Bankası, Sezin Gül Tanrıverdi, Dijital Bankacılık Direktörü @ING, Şahin Boydaş, Head of RemoteTeam @Gusto, Turan Yurdakul, İş Geliştirme Lideri @YandexAds, Yasin Oral, CEO @Paribu, Yiğit Arslan, General Partner @TechOne, Dr. Yunis İsmayıl, Müdür @İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi, Yüce Zerey, Akademisyen, Yazar, ve Zafer Elcik, CEO & Kurucu Ortak @Otsimo gibi değerli konuşmacılar katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.

Webrazzi Summit 2023, Türkiye’nin girişimcilik ve teknoloji alanındaki en önemli buluşma noktası olarak katılımcılara keyifli ve bilgi dolu bir gün vaat ediyor. Türkiye’nin önde gelen girişimcileri ve teknoloji liderleri ile bir araya gelme fırsatını kaçırmayın. Hem online hem de fiziksel olarak gerçekleşecek etkinlikte, katılımcılar geniş bir yelpazede konuları ele alacak değerli konuklarla etkileşime geçme şansı bulacaklar. Webrazzi Summit 2023, teknolojiye ve girişimciliğe ilgi duyan herkes için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak.