Şarkıcı Cenk Eren gerçeği 10 yıl sonra öğrendi: Doğum gününde hediye edilen saat sahteymiş! - Son Mühür Haber

.

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla magazin gündemini sarsmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı yüz gerdirme ameliyatıyla dikkatleri üzerine çeken Eren, bu sefer ise 10 yıl önce yaşadığı bir olayı açıkladı. Bir arkadaşının doğum gününde kendisine hediye ettiği pahalı bir saatin sahte olduğunu fark ettiğini paylaşan ünlü şarkıcı, bu duruma hala şaşkın olduğunu belirtti.

Cenk Eren, arkadaşının doğum gününde kendisine hediye alamadığını ve kolundaki saati çıkarıp kendisine verdiğini anlattı. Saatin sahte olduğunu 10 yıl sonra fark ettiğini belirten Eren, arkadaşının kendisini şaşırtmak için bu şekilde davrandığını düşündüğünü dile getirdi. Ünlü isim, saatin kayışını değiştirmeye gittiğinde durumu anladığını ve bundan dolayı hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

Paylaşımında arkadaşına sitem eden Cenk Eren, “Benim senden hediye beklentim yoktu ki. Ne gerek vardı bütün bu dağları aşmaya? Gerçeklerin bir huyu varmış ya, 10 sene sonra kayışını değiştireyim dedim çıktı bak ortaya.” şeklinde açıklamada bulundu. İsmini açıklamak istemediği arkadaşına duyduğu hayal kırıklığını paylaşan Eren, “Bir önceki postumda yazdığım olaydaki kişinin ismi benimle mezara gider, derdim kimseyi rezil etmek değil o kişinin bilmesi yeterli.” diyerek konuyu kapatmayı tercih etti.

Cenk Eren’in sahte saat yaşadığı olay sosyal medyada gündem olurken, takipçileri de bu duruma şaşkınlıkla karşıladı. Ünlü şarkıcının paylaşımı, arkadaşlık ilişkilerinde yaşanan güven sorunlarını da gündeme getirdi. Bazı takipçileri ise Eren’i destekleyerek, bu tür durumların kişiyi nasıl etkilediğini anlayışla karşıladı.

Cenk Eren’in sahte saat skandalı, magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Cenk Eren’in yaşadığı bu olay, dostluk ilişkilerinde gerçeklik ve dürüstlük üzerine düşündüren bir olay olarak hafızalarda yer edinecek.