Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı! - Milliyet

Ünlü Şarkıcı Tayfun Duygulu, Lüks Villasını Medyaya Tanıttı!

Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programının son bölümünde, ünlü isim Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu’nun lüks villaları ziyaret edildi. Programda, Tayfun Duygulu’nun ünlü olduğu 90’lı yıllardan bu yana biriktirdiği müzik kariyeri ve 30 kedisiyle yaşadığı evdeki detaylar incelendi.

Evrim Akın’ın renkli kişiliği ve hoş sohbetiyle izleyicilerin beğenisini kazanan programın son bölümünde, Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu’nun üç katlı villaları detaylı bir şekilde incelendi. Villanın iç dekorasyonunda Bella Duygulu’nun mimarlık geçmişinden etkilendiği görülürken, evde gri ve toprak tonlarının hakim olduğu görüldü. Mobilyaların klasik tarzda seçilmesi ve aksesuarlarla evin hareketlendirilmesi dikkat çekici detaylar arasındaydı.

Villada ayrılan odalardan biri kıyafetler için ayrılırken, diğer odada küçük bir spor salonu yer alıyordu. Mutfakta ise gri ve toprak tonlarının hakim olduğu dolaplar ve sade bir dizayna sahip ev genel olarak gösterişten uzaklığıyla öne çıktı.

Programda, ünlü sanatçı Tayfun Duygulu’nun müzik kariyerine dair detaylar da paylaşıldı. 90’lı yıllarda bestelediği ve seslendirdiği şarkılarla hızla şöhret basamaklarını çıkan Tayfun Duygulu’nun günümüzde de müzik dünyasında aktif bir şekilde yer aldığı vurgulandı.

Evrim Akın’ın programındaki renkli ve samimi sunumuyla izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı, her bölümünde ünlü isimlerin evlerine konuk olup, izleyicilere özel yaşantıları hakkında bilgiler sunuyor. Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu’nun yaşadığı lüks villaların detaylı incelemesinin yapıldığı son bölüm, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

“Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı, renkli kişiliği ve hoş sohbetiyle dikkat çeken sunucu Evrim Akın’ın başarılı sunumu ve ünlü konuklarıyla her hafta yeni heyecanlarla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programın izleyiciyle buluşan son bölümünde, Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu’nun lüks villaları incelenirken, ünlü sanatçının müzik kariyerine ve ev yaşantısına dair detaylar da paylaşıldı.