Ünlü şarkıcı tanınmaz halde...Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz? - Hürriyet

Ünlü Şarkıcı Tanınmaz Hale Geldi! Hayranları “Nerelerdesin?” diye Soruyor

Ünlü şarkıcılar ve ünlü isimlerin estetik operasyonlarla değişen halleri sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Cenk Eren, geçirdiği operasyondan 9 gün sonra fotoğrafını paylaşarak takipçilerine “nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?” notunu düştü. Estetik operasyonların moda olduğu günümüzde, ünlü kadınların yanı sıra ünlü erkekler de estetik modasına uyuyor. Bu konuda Amerika’dan dönen Gökhan Özen’in yaşadığı değişim, sosyal medyada dikkat çekiyor.

Diğer taraftan, ünlülerin estetik operasyonlarına şahitlik eden Rafet El Roman, pişmanlığından bahsederek “Karizmam, yakışıklılığım resmen mahvoldu” dedi. Ayrıca, Seda Sayan’ın dekolte bölgesindeki yanık izinden kurtulmak için yaptırdığı estetik operasyon da sosyal medyada gündem oldu.

Oyuncu Büşra Pekin’in diyet ve sporla 15 kilo verip yaptığı değişim, takipçileri tarafından fark edildi. Büşra Pekin, yaptığı estetik operasyonları kabul etmeyerek “Sadece burnumu yaptırdım” dedi. Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek’in ise alın daraltma işlemi sonrası yaşadığı değişim sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in yüzündeki değişim, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. 49 yaşındaki Gündeş’in estetik operasyonlarına devam ettiği iddiaları sosyal medyada konuşuluyor. Ayrıca, Türk halk müziği sanatçısı Bedia Akartürk, yüz ve boyun bölgesini estetik operasyonla gerdirdiğini açıklarken “10 sene sonrasını düşündüm, roketledim” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın sivrilen çenesi dikkat çekerken, oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in yüzündeki değişim ise takipçilerinin dikkatini çekti. Şarkıcı Lara’nın dudaklarını küçültmesi sonrası yaşadığı zorluklar ise duygusal bir paylaşımla sosyal medyada konuşuldu.

Estetik operasyonlarla gençleşen Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman da sosyal medyada gündemde yer alıyor. Ünlü şarkıcı Beste Açar’ın estetik operasyonla değişen yüzü, takipçilerini şaşırttı. Son olarak, şarkıcı Işın Karaca’nın yaptığı Fransız askısı operasyonu sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Ünlü isimlerin estetik operasyonlarıyla değişen halleri ve yaşadıkları deneyimler, sosyal medyada geniş yankı uyandırıyor. Her geçen gün artan estetik operasyon trendi, ünlü isimleri de etkisi altına alıyor. Estetik operasyonlarla genç ve güzel görünme isteği, sosyal medyada ve basında sıkça konuşulan bir konu haline gelmiştir.