Ünlü şarkıcı Nev'in annesi hayatını kaybetti - Odatv

Ünlü şarkıcı Nev’in annesi vefat etti

Ünlü şarkıcı Nevzat Doğansoy, annesi Tülin Doğansoy’un vefatını duyurarak sevenlerini yasa boğdu. Nev, sevgili annesini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “Biriciğim, kıymetlim, canım annem Tülin Doğansoy’u hakkın rahmetine uğurluyoruz” dedi. Tülin Doğansoy’un cenazesi ise 24 Mart Pazar günü Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camiisi’nde kılınacak öğle namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecek.

Ünlü isimler de Nev’e başsağlığı dileğinde bulundu. Şahan Gökbakar, Metin Hara, Aslı Şafak, Rüya Ersavcı, Ali Güven gibi birçok ünlü isim, Nev’e taziye mesajları göndererek acısını paylaştı. Şahan Gökbakar ise “Başın sağ olsun abi” sözleriyle Nev’e destek mesajı iletti.

Tülin Doğansoy’un ani ölümü sevenlerini derinden sarstı. Nevzat Doğansoy, annesinin vefat haberini duyururken duygusal bir paylaşımda bulundu. Doğansoy, annesine olan sevgi ve özlemi ile tüm sevenlerine başsağlığı diledi. Tülin Doğansoy’un cenazesi ise aile ve sevenleri tarafından Karacaahmet Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Nevzat Doğansoy’un annesinin vefatı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Sevenleri ve hayranları, ünlü şarkıcının acısını paylaşarak başsağlığı mesajları yayımladılar. Tülin Doğansoy’un ani vefatı, sevenlerini derinden üzdü. Doğansoy’un cenazesi ise 24 Mart Pazar günü düzenlenecek olan cenaze töreniyle defnedilecek. Karacaahmet Mezarlığı’nda kılınacak olan öğle namazının ardından Tülin Doğansoy, aile mezarlığındaki kabrine defnedilecek.

Ünlü şarkıcı Nevzat Doğansoy’un annesi Tülin Doğansoy’un vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Doğansoy, annesinin ardından duygusal bir mesaj paylaşarak sevenlerinden başsağlığı dileklerini bekledi. Tülin Doğansoy’un cenazesi ise 24 Mart Pazar günü Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedilecek. Aralarında Şahan Gökbakar, Metin Hara, Aslı Şafak, Rüya Ersavcı, Ali Güven gibi ünlü isimlerin de bulunduğu birçok kişi, Nev’e taziye mesajı göndererek acısını paylaştı.