Teoman: Çalışmak manasız geliyor, çalışmayınca da insan çok sıkılıyor

Teoman: Çalışmak manasız geliyor, Çalışmayınca da insan çok sıkılıyor – Bursada Bugün

Ünlü şarkıcı Teoman, özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Nişantaşı’nda basın mensuplarıyla karşılaşan Teoman, biraz da olsa sohbet etti. Çalışma hayatıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Teoman, çalışmanın manasız olduğunu düşündüğünü ancak aynı zamanda işsiz kalmaktan da sıkıldığını ifade etti. Bundan sonra daha az konser verme kararı aldığını belirten ünlü şarkıcı, hayatını sadece işten ibaret olarak görmek istemediğini vurguladı.

Emeklilik konusuna da değinen Teoman, sahil kasabalarında emekli olmayı düşünmediğini ve tam emekli olmayacağını belirtti. Bu tarz yerlerde yaşamanın kendisine uygun olmadığını ifade eden sanatçı, kafelerde dolaşmayı ve şehir hayatını tercih ettiğini dile getirdi. Gençlerle ilgili ise memnuniyetini dile getiren Teoman, gençlerin ilgisi karşısında mutlu olduğunu belirtti. Ancak gençlere ufak bir tavsiyede bulunan ünlü şarkıcı, gençlerin azla yetinmesi ve kendilerini harap etmemesi gerektiğini ifade etti. Aynı zamanda gençlerin büyük hayaller peşinde koşmaması gerektiğini vurguladı.

Evlilik konusunda ise çarpıcı açıklamalarda bulunan Teoman, artık kimseyi hayatında göremeyeceğini ve bekar olduğunu açıkladı. Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra şu anda gençliğini yaşamak istediğini söyleyen ünlü şarkıcı, 80 yaşında evlenmeyi planladığını belirtti. Öyle ki, yaşamında artık birini göremeyeceğini ve evlilikten ziyade gençliğini yaşamaya odaklandığını ifade etti.

Teoman’ın açıklamalarıyla gündeme gelen bu haber, sanatçının hayatındaki önemli kararları ve düşüncelerini aktarıyor. Ünlü şarkıcının gençlere olan tavsiyeleri ve emeklilik planları da dikkat çekici bir şekilde dile getiriliyor. Teoman’ın yaşam felsefesi ve bakış açısıyla ilgili doğrudan kendisinden alınan açıklamalar, okuyucuları düşünmeye ve kendilerini sorgulamaya davet ediyor. Son olarak, Teoman’ın evlilikle ilgili şaşırtıcı açıklamaları da okuyucuları meraklandırıyor ve onun özel hayatına dair detayları öğrenme isteğini artırıyor.