Şarkıcı Nev'den acı haber! haberi - FinansGündem.com - Finans Gündem

Şarkıcı Nev’den üzücü haber!

Türk müzik dünyasının sevilen isimlerinden Nev’in annesi Tülin Doğansoy, geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. Sosyal medya aracılığıyla duyurulan bu acı haberi, sanatçının hayranları büyük bir üzüntüyle karşıladı. Nev, yaptığı paylaşımla annesini sonsuzluğa uğurladığını belirtirken, sevenleri de başsağlığı mesajlarıyla sanatçıya destek oldu.

Tülin Doğansoy’un cenazesi, bugün Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Ünlü isimler arasında olan Şahan Gökbakar, Metin Hara, Aslı Şafak, Rüya Ersavcı, Ali Güven gibi birçok sanatçı da Nev’e başsağlığı dileğinde bulundular.

Diğer yandan, gazeteci yazar Ali Sirmen de aramızdan ayrıldı. Türkiye’nin tanınmış yazarlarından biri olan Sirmen’in ölümü, edebi dünyayı derin bir üzüntüye boğdu.

Bir diğer acı haber ise usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu’nun yaşamını yitirdiği oldu. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Yıldızoğlu’nun ölümü sevenlerini derinden sarstı. Türk sinemasına büyük katkıları olan ve sayısız başarılı projede yer alan usta oyuncu, hayatı boyunca edindiği tecrübelerle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Sanat dünyasından üzücü bir haber de, Kadir İnanır’ın hastaneye kaldırıldığı bilgisinin gelmesiyle geldi. Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili net bir açıklama yapılmazken, sevenleri ve hayranları endişeli bekleyişini sürdürüyor.

Türk müzik, sinema ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinin ardı ardına kaybı, ülkemizi derin bir hüzne boğdu. Tülin Doğansoy, Ali Sirmen, Kayhan Yıldızoğlu ve Kadir İnanır gibi değerli sanatçıların ve yazarların ölümü, Türk kültür ve sanat camiasını derinden sarstı. Bu acı kayıplar, sanat dünyasının sevdiklerini yitirdiği bu zor zamanında bir araya gelmesine ve birlikte güçlü olmasına vesile olacak gibi görünüyor. Sanatçılarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine ise başsağlığı diliyoruz.