Şarkıcı Buray'la olan ilişkileri kısa sürmüştü! Oyuncu Ezgi Şenler'den ayrılık açıklaması - TV100

Şarkıcı Buray’la kısa süren ilişkisinin ardından oyuncu Ezgi Şenler’den ayrılık açıklaması!

Oyuncu Ezgi Şenler ve şarkıcı Buray arasındaki ilişkinin kısa sürede son bulması hakkında Ezgi Şenler’den açıklama geldi. Geçmişte “Teşkilat”, “Serçenin Gözyaşları”, “Sen Yaşamana Bak”, “Son Şarkı Ahmet’in Türküsü” ve “Sevmek Yüzünden” gibi filmlerde rol alan güzel oyuncu Ezgi Şenler, yeni filminin basın toplantısında kameralar karşısına geçerek ilişki hakkında konuştu.

Şenler, ilişkilerinin kıskançlık yüzünden sona ermediğini belirterek, “Her ilişki gibi aşklar başlayıp bitebiliyor. Bazı olumsuz anlaşamadığımız şeyler oldu aramızda, konuşarak aşkı bitirme kararı aldık. Kıskançlık gibi bir durum değil ama. Herkesin yolu açık olsun” dedi. Geçtiğimiz sene haziran ayında bir ödül töreninde el ele görüntülenen Ezgi Şenler ve Buray çifti, ilişkilerini resmi olarak duyurmuştu.

Ezgi Şenler’in açıklamalarıyla ilişki hakkındaki spekülasyonlar son bulmuş oldu. Oyuncu, karşılıklı olarak aldıkları kararla ilişkilerini noktalama kararı aldıklarını ve kıskançlık gibi bir sebebin olmadığını vurguladı. Bu açıklamalar, hayranlarını ve medyayı şaşırtmış olsa da, ilişkinin sona ermesiyle ilgili net bir açıklama gelmiş oldu.

Ezgi Şenler ve Buray çifti, ilişkilerinin başlamasını geçtiğimiz senenin haziran ayında resmen duyurmuşlardı. Ancak kısa sürede ilişkilerini noktalama kararı alan çiftten Ezgi Şenler’in yaptığı bu açıklama, sevenlerini ve takipçilerini şaşırttı. Kıskançlık gibi bir sebebin olmadığını belirten oyuncu, ilişkinin karşılıklı anlaşma sonucu noktalandığını dile getirdi.

Ezgi Şenler ve Buray çiftinin ilişkisinin kısa sürede son bulması, hayranlarını üzmüş olsa da, oyuncunun yapmış olduğu açıklamalarla biraz olsun netlik kazandı. Kıskançlık gibi sebeplerin olmadığını belirten Şenler, ilişkilerini konuşarak ve karşılıklı anlaşarak noktaladıklarını ifade etti. Bu açıklamalarla birlikte, gündemdeki bu konuyla ilgili merak edilenler de bir nebze olsun aydınlanmış oldu. Son olarak, oyuncunun hayranları ve takipçileri, onun yeni projelerinde başarılarının devam etmesini ve mutluluğunu dilerken, ilişki sonrasında da kendi yollarında başarıyla ilerlemesini temenni ediyor.