Son Dakika

Portekizli şarkıcı Salvador Sobral, İstanbul’da konser verecek – Son Dakika

Portekizli şarkıcı ve besteci Salvador Sobral, 2017 Eurovision Şarkı Yarışması’nı kazandığı “Amar Pelos Dois” şarkısıyla tanınmaktadır. Sobral, 29 Mart’ta İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda unutulmaz bir konser verecek.

Sobral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konserde Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserini seslendireceğini duyurdu. Konserde piyanoda Lucia Fumero, flütte Magali Sare, kontrbasta Andre Rosinha, vurmalı çalgılarda Joel Silva ve gitarda Andrr Santos gibi yetenekli müzisyenler eşlik edecek.

Sanatçı, sevilen eserlerinden oluşan bir repertuvarla yaklaşık 70 dakika sahnede kalacak ve dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak. Sobral, 2017 Eurovision Şarkı Yarışması’nda kız kardeşi Luisa Sobral’in bestesi olan “Amar Pelos Dois” ile 758 puan alarak birinci olmuş ve bir önceki yıl kırılan rekoru geride bırakarak yeni bir rekora imza atmıştı.

Konserin biletleri satışa çıktığı anda büyük bir ilgiyle karşılandı ve kısa sürede tükendi. Salvador Sobral’ın İstanbul konseri, müzikseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği bir etkinlik oldu. Eurovision sahnesinden gelen bu başarılı sanatçı, Türkiye’deki hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmayı vaat ediyor.

İstanbul’da gerçekleşecek olan konser, Salvador Sobral’ın eşsiz sesi ve yetenekli müzisyenlerle bir araya gelerek ortaya çıkardığı muhteşem performansıyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Salvador Sobral hayranlarının bu konseri kaçırmaması ve büyüleyici şarkılarıyla dolu bir geceyi birlikte kutlaması için 29 Mart’ı şimdiden ajandalarına işaret etmeleri tavsiye ediliyor. Bu muhteşem konser için heyecanla beklenen gün geldiğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nun kapıları sanatseverlere açılacak ve unutulmaz bir gece başlayacak.