İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi - Haber7.com

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Son Durum – Haber7.com

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi için TPN hazırlama ve uygulama hizmet alımı ihalesi düzenliyor. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi uyarınca açık ihale usulüyle yapılacak olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden kabul edilecektir. İhaleye ilişkin detaylı bilgiler, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin resmi internet sitesinde yer almaktadır.

İhale konusu, hastanenin ihtiyacı olan Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi için TPN hazırlama ve uygulama hizmet alımıdır. Toplamda 2.062.120 PUANlık hizmet alımı yapılacak olup, detaylı bilgilere EKAP üzerinden ulaşılabilmektedir. İhale kapsamında işe başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde olacak ve toplam süre 12 ay olacaktır.

İhale tarihi 25 Nisan 2024 tarihinde saat 10:30’da İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilecektir. İhaleye katılmak isteyenlerin belirli belgeleri ve yeterlilik kriterlerini karşılamaları gerekmektedir. Ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkin belgelerin taşıması gereken kriterler hakkında ise belirli bir bilgi verilmemiştir.

İhalede en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek olup, yerli isteklilere %15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır. Tekliflerin EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlanması ve e-imza ile imzalanarak gönderilmesi gerekmektedir. İstekliler tekliflerini her bir iş kaleminin miktarı ile birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vermelidir.

İhalede konsorsiyum olarak teklif verilemez ve verilen tekliflerin geçerlilik süresi 120 takvim günüdür. İhalede aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi uygulanacak olup, diğer hususlar da belirli kriterlere göre belirlenmiştir. İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgeleri eksiksiz ve zamanında sunmaları önemlidir. Bu hizmet alımı ihalesi, ilgili kuruluşların katılımını beklemektedir.