İSTANBUL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ - Yeni Mesaj - Yeni Mesaj

İSTANBUL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE NELER OLUYOR?

STANBUL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KRL, TEMZ, STERL MALZEME VE AMAİR TAŞIMA HİZMETİ İÇİN İHALE DUYURUSU

STANBUL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ tarafından gerçekleştirilecek olan KRL, TEMZ, STERL MALZEME VE AMAİR TAŞIMA HİZMETİ ihalesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi gereği açık ihale usulü ile yapılacaktır. İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini sadece EKAP üzerinden elektronik ortamda sunmaları gerekmektedir.

İhaleyle ilgili detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale konusu hizmet alımı, 7 AYLIK KRL, TEMZ, STERL MALZEME VE AMAİR TAŞIMA HİZMETİ olarak belirlenmiştir. Hizmetin süresi 01.06.2024’te başlayacak olup, 31.12.2024’te sona erecektir. İhale tarihi ise 26.04.2024 saat 10:30’da İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilecektir.

İhaleye katılabilmek için belirli belgeler ve yeterlik kriterlerinin sağlanması gerekmektedir. İhale dokümanlarına EKAP üzerinden erişilebileceği gibi, teklif verenlerin e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyat esasına göre belirlenecek olup, yerli isteklilere %15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır. Tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olarak belirlenmiştir.

İhaleye konsorsiyum olarak katılım mümkün değildir. Ayrıca, ihalede elektronik eksiltme yapılmayacak olup, teklif verenlerin belirledikleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekmektedir.

Detaylı bilgi ve belgelere EKAP üzerinden ulaşabilirsiniz. İhaleye katılmak isteyenlerin belirtilen koşulları yerine getirmesi ve gerekli belgeleri sunması önemlidir.

Haberin devamını okumak için tıklayın: [haber linki]

#ihale #sağlık #hizmetalımı #KamuİhaleKanunu #STANBULEĞİTİMVEARAŞTIRMAHASTANESİ #EKAP #teklif #fiyat #yerliistekliler #geçiciteminat #konsorsiyum #elektronikeksiltme #detaylar

Bu içerik KRL, TEMZ, STERL MALZEME VE AMAİR TAŞIMA HİZMETİ ihalesine ilişkin resmi bir duyurudur. İhaleye katılmak isteyenlerin dikkatlice değerlendirmeleri ve gereklilikleri yerine getirmeleri önemlidir. Güncel gelişmeleri takip etmek ve detaylı bilgi almak için ilgili internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.