İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi - Haber7.com

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında son gelişmeler – Haber7.com

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni doğan yoğun bakım ünitesi için TPN hazırlama ve uygulaması hizmet alımı için açık ihale usulü ile işlem gerçekleştirecektir. İhaleye ilişkin detaylar 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre belirlenmiştir. İhale detaylarına ve şartnamelere EKAP üzerinden erişim sağlanabilecektir.

İhale konusu hizmet, hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi için gereken TPN hazırlama ve uygulama hizmetlerini kapsamaktadır. Miktar ve türü ile ilgili detaylar EKAP üzerinde yer alan ihale dokümanında bulunmaktadır. Hizmetin İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Süleymaniye Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

İhale, 25.04.2024 tarihinde ve 10:30’da İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi C Blok 6. Kat İhale Salonu’nda gerçekleştirilecektir. İhaleye katılım şartları ve gereken belgeler ile yeterlik değerlendirmesi kriterleri belirlenmiştir. Teklif veren firmaların belirtilen belgeleri eksiksiz olarak sunmaları gerekmektedir.

Ekonomik ve mali yeterlilik kriterleri idare tarafından belirlenmemiştir. İsteklilerin iş deneyimini gösteren belgeler ile kapasite raporlarını sunmaları önemlidir. İhalede fiyat esasına göre en avantajlı teklif seçilecek olup, yerli firmalara %15 fiyat avantajı sağlanacaktır.

İhale dokümanı EKAP üzerinden ücretsiz olarak erişilebilir ancak teklif veren firmaların e-imza kullanarak dokümanı indirmeleri gerekmektedir. Tekliflerin elektronik ortamda hazırlanması ve e-imzalanarak EKAP üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Geçici teminat tutarı isteklilerin belirleyeceği tutarda olmalıdır.

İhalede konsorsiyum teklif verilemez, teklifin geçerlilik süresi 120 gün olarak belirlenmiştir. Elektronik eksiltme yapılmayacaktır ve aşırı düşük teklif veren firmalardan açıklama istenecektir. İhale dokümanlarına erişim sağlayarak detayları inceleyebilir ve ihaleye katılmak için gereken belgeleri hazırlayabilirsiniz.