Eğitim Bir Sen teşkilat buluşması Tuzla’da yapıldı - kartalgazetesi.com

Eğitim Bir Sen Teşkilat Buluşması Tuzla’da Gerçekleştirildi

Tuzla Ayyıldız sosyal tesislerinde gerçekleşen programa birçok önemli isim katıldı. Programda Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Cesur Öztürk, İstanbul Eğitim-Bir-Sen şube başkanları, ilçe milli eğitim müdürleri, teşkilat liderleri, temsilciler ve birçok eğitim yöneticisi yer aldı.

Program Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Bilal Duran’ın açılış ve selamlama konuşmasıyla başladı. Ardından İstanbul Memur-Sen İl Başkanı Cesur Öztürk, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın selamlama konuşmaları gerçekleştirildi.

Genel Başkan Ali Yalçın, Gazze’deki dramatik duruma dikkat çektiği konuşmasında Memur-Sen’in faaliyetlerine değindi ve memurlar için önemli kazanımlar elde ettiklerini belirtti. Eğitim Bir Sen İstanbul 4. Şube’ye son bir haftada üye olan yüz kişinin üyelik formlarını Genel Başkan Ali Yalçın imzaladı.

Kamu personel sistemiyle ilgili çalışmalarını anlatan Memur Sen Genel Başkanı Yalçın, kamu personel sisteminin tüm yönleriyle inceleneceğini ve kamu görevlilerinin beklentilerine cevap verebilen bir sistem oluşturulacağını ifade etti. Bu çalışmaların önemli bir adımı olan çalıştayın 2 Ocak’ta yapılacağını ve sonuç çalıştayının Nisan ayında gerçekleştirileceğini belirtti.

Kamu personel sistemindeki eksikliklerin giderilmesi ve daha etkili bir sistem oluşturulması için yapılan çalışmaların devletin güçlenmesine katkı sunacağına inanan Genel Başkan Yalçın, adalet ve hakkaniyet temelinde sürdürülebilir bir kamu personel sistemi oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı. İnşallah, niyetlerin hayırlı olmasıyla gelecekte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaların devam edeceği belirtildi. Gözler, yapılan çalıştay ve sonuç çalıştayında alınacak kararları beklemektedir.