Efsane isim Gönül Yazar neden hastanelik oldu? – Süper Haber

Türk sanat camiasının kıymetli isimlerinden Gönül Yazar, bacağına pıhtı atan ve hastanede tedavi altına alınan üzücü haberlerle gündeme geldi. Ünlü Türk sanat müziği şarkıcısı ve sinema oyuncusu Gönül Yazar’ın son durumu hakkında edinilen bilgilere göre, yaklaşık yedi gündür hastanede yatarak tedavi görmekte olduğu belirtildi. Haber kaynağıyla yapılan görüşmede, Yazar’ın şu sıralar biraz sıkıntılı günler geçirdiği ve sağlık durumunun takip edildiği ifade edildi.

Gönül Yazar, 2022 yılında geçirdiği kaza sonucu görme yetisini kaybetmiş ve sonrasında yapılan ameliyatlarla tekrar görmeye başlamıştı. Ameliyat sonrasında yaşadığı bu mucizevi gelişmeyi şu sözlerle paylaşmıştı: “Ben Yeşilçam filmindeki gibi ‘görüyorum’ diye bağırdım. İnanamadım. Pırıl pırıl görüyordum. Aynı 3 lensi diğer gözüme de uyguladılar. Eve yolladılar. 15 gün gözlerime 3 ayrı damla uyguladık. Şimdi ne mi oldu? Çamlıca Camii’nin müezzinini bile görüyorum. Yeniden doğdum, Sevgilerimle…”. Bu olay sanat camiasında büyük sevinçle karşılanmış ve Gönül Yazar’a sağlık dolu günler dileyen mesajlar yağmıştı.

Ancak şimdi yaşanan yeni sağlık sorunu, hayranlarını endişelendirmiş durumda. Bacağına pıhtı atan ve hastanede tedavi gören Gönül Yazar için sanat camiasından geçmiş olsun dileklerinin yanı sıra dua ve destek mesajları gönderiliyor. Usta sanatçının bir an önce sağlığına kavuşması ve sevenleriyle buluşması bekleniyor. Gönül Yazar, yıllardır müzik ve sinema dünyasına katkılarıyla tanınan ve sevilen bir isim olarak Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip.

Gönül Yazar’ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip edilmekte. Sanatseverler ve sevenleri, usta sanatçının bir an önce sağlığına kavuşması ve sahnelere geri dönmesi için dualarını esirgemiyor. Türk sanat müziğine ve sinemaya büyük katkı sağlamış olan Gönül Yazar’a acil şifalar diliyor, sağlıkla dolu günler geçirmesini temenni ediyoruz. Sanat dünyasının sevilen ismi Gönül Yazar’ın en kısa sürede iyileşerek sevenleriyle buluşmasını umuyor ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.