Doğa Koleji Eğitim Liderleri Vizyon Toplantısı

Doğa Koleji Eğitim Liderleri Vizyon Toplantısı düzenledi

İstanbul’da gerçekleştirilen Doğa Koleji Eğitim Liderleri Vizyon Toplantısı’nda, Doğa Koleji akademik koordinatörleri ve bölüm başkanları, Doğa’nın öne çıkan eğitim içeriklerini paylaştı. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı Vizyon Toplantısı’nda bir araya gelen yetkililer, Geleceğin Doğa’sında yetişen öğrenciler için geliştirdikleri yenilikçi eğitim stratejilerini yöneticilerle paylaştılar.

Doğa Koleji Okul Öncesi Koordinatörü Esra Sert, erken çocukluk döneminin önemine vurgu yaparak, öğrencilere mutlu bir eğitim deneyimi sunmaya devam ettiklerini belirtti. Okul Öncesi Eğitim Programı’nın nitelikli, ayrıcalıklı ve yenilikçi bir öğrenme süreci sunduğunu ifade eden Sert, öğrencilerin geleceğe hazırlanmaları için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Doğa Koleji İlkokul Koordinatörü Mustafa Balta, her çocuğun değerli olduğunu ve potansiyellerini ortaya çıkarmak için eğitim verdiklerini belirterek, öğrencilere doğadan ilham alarak öğrenme deneyimleri yaşattıklarını aktardı. İlkokulda öğrencilerin becerilerinin gelişimine odaklandıklarını ifade eden Balta, Geleceğin Doğa’sında daha parlak bir yarın için çalıştıklarını vurguladı.

Doğa Koleji Ortaokul Koordinatörü Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu, ortaokul bölümünde öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyen uygulamalarla yeni bir eğitim anlayışı getirdiklerini dile getirdi. LGS hazırlık programları ve ilgi/becei dersleriyle öğrencileri sınava ve hayata hazırladıklarını belirten Mollaibrahimoğlu, beceri geliştirme programlarının önemine dikkat çekti.

Doğa Koleji Liseler Koordinatörü Arzu Uz, öğrencilerin akademik başarılarını yaşam becerilerine dönüştürmek için çalıştıklarını ve küresel farkındalık düzeyi yüksek bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Uz, iletişim becerileri yüksek dijital okur yazarlık ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda eğitim verdiklerini vurguladı.

Doğa Koleji Eğitim Liderleri Vizyon Toplantısı’nda aktarılan bilgiler doğrultusunda, Doğa’nın öğrencileri için geleceğe yönelik eğitim stratejilerinin etkili olduğu ve öğrencilerin çok yönlü bir şekilde gelişimlerinin desteklendiği anlaşılmaktadır. Geleceğin eğitim anlayışını benimseyen Doğa Koleji, öğrencilerini sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda yaşam becerileri ve küresel farkındalık düzeyleriyle de donatarak, onları geleceğe hazırlamaya devam etmektedir.