Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları İstanbul'da yoğun ilgiyle tamamlandı - FUAR DERGİSİ

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları, İstanbul’da Yoğun İlgiyle Tamamlandı

Akare Fuarcılık, Türkiye’nin önde gelen yurt dışı eğitim fuarlarını düzenlemeye devam ediyor ve bu yılın ilk İstanbul fuarlarını büyük bir ilgiyle gerçekleştirdi. 24 yıldır düzenlenen Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları, öğrencilerin yurt dışı eğitim alternatiflerine erişmesine yardımcı oluyor. Fuarlar, 30 farklı ülkeden 200’ün üzerinde okul yetkilisi ve 100 binden fazla öğrenciyi bir araya getirirken, geniş bir eğitim yelpazesi sunarak ziyaretçilere fırsatlar sunuyor.

İstanbul Kongre Merkezi’nde başlayan ve ardından Bostancı Dedeman’da devam eden fuarlar, üç gün boyunca 5 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Fuarlar, eğitim olanaklarını değerlendirme ve detaylı bilgi alma fırsatı sunarken, uluslararası iş birliği ve öğrenci değişim programları gibi önemli konularda bilgilenme imkanı sağlıyor. Fuarlar, 20 Mart’ta Ankara Sheraton Otel’de ve 22 Mart’ta İzmir Ege Palas Business Hotel’de gençlere rehberlik sunmaya devam edecek.

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları Yönetici Ortağı Engin Coşar, fuarlara olan ilginin doruk noktasına ulaştığını belirterek gençlerin yurt dışı eğitim arayışlarına cevap verdiklerini söyledi. Fuarlar, zengin içerikleri ve faydalı etkinlikleriyle katılımcılardan tam not aldı. Gençlerin yüzde 88’inin yurt dışında eğitim almak istediğini belirten Coşar, fuarların gençler ve aileler için prestijli okullarla buluşma fırsatı sunduğunu ifade etti.

Akare Fuarcılık, 2024’ün ilk İstanbul fuarlarını başarıyla tamamlarken, bir sonraki durağın Ankara ve İzmir olduğunu açıkladı. Fuarlar, eğitim danışmanları, okul temsilcileri ve konsolosluk yetkilileriyle yapılan etkileşimlerle öğrencilere kapsamlı bilgi ve rehberlik sunarken, çeşitli oturumlar ve çekilişlerle de katılımcılara fırsatlar sunuyor. Fuarlar, yurt dışında eğitim arayışında olan öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı ve onların gelecek kariyerlerine doğru bir adım atmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Farklı ve etkili deneyimler yaşamak isteyen herkesi fuarlara katılmaya davet eden Akare Fuarcılık, gelecek fuarlar için aynı heyecan ve enerjiyi koruyarak ziyaretçileri beklediklerini belirtti.